NIEUW: Kooman’s Workshops

Voor kinderen
én volwassenenKinderfeestje Poppenatelier 8+

Op woensdag en zaterdag

van 15:30-17:00 uur

alleen in combinatie met voorstelling

Poppenatelier 8+

Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen een uitgebreid kinderfeestje vieren! Na de voorstelling gaan we naar het poppenatelier boven het theater. Onder leiding van twee docenten maken alle kinderen 8+ een theaterpop met materialen uit de schatkamers van het theater. Een workshop duurt max. {{settings['time-workshop-duration-minutes']}} minuten minuten, inclusief eventueel cadeautjes uitpakken en zelf meegebrachte taart eten! Extra kosten voor de workshop zijn € {{prices['price-doll-making-workshop'].priceamount}} (max. 10 kinderen). Neem even contact op als u met meer kinderen wilt komen. Reserveren kan hier


Zomerweek 6+

Ook is er elk jaar een Zomerweek, waarin kinderen 4 dagen achter elkaar werken aan een project. Interesse? Stuur een mail aan ellen@koomanspoppentheater.nl De Zomerweek 2024 vindt plaats van 15 t/m 18 juli.In de nieuwe workshopruimte van Kooman’s Poppentheater kunnen ook volwassenen inspirerende cursussen volgen op het gebied van poppenspel.

DATA: 7 en 8 september 2024

Meer informatie: Workshop pop maken

Workshop Poppenspel

Voor volwassenen worden regelmatig één- of meer daagse cursussen aangeboden zoals: poppentechniek, stemgebruik, licht- en geluidstechniek, beweging.

Beginnende en ervaren poppenspelers, leerkrachten en geïnteresseerden maken zo direct kennis met 60 jaar ervaring van Kooman’s Poppentheater.

Het cursusaanbod wordt ook gedeeld met de Nederlandse Vereniging voor het Poppenspel (NVP-Unima)

De eerstvolgende workshop vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 september 2024. Aanmelden kan via inschrijfformulier

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief via:


info@koomanspoppentheater.nl