Poppentheater voor Volwassenen

Een voorstelling op maat voor familiefeest of zakelijk project

In het theater in Den Haag of op locatie!

Poppentheater is niet alleen voor kinderen! Het spelen voor volwassenen is een belangrijk deel van ons werkterreinVoor project of familiefeestie

Voorstelling duurt 40-60 minuten

Maximaal 80 volwassenen

Kijkje achter de schermen is mogelijk

U kunt het theater langer huren voor een borrel of ontvangst. Beperkte catering is mogelijk.

Theaterprogramma op maat

Op aanvraag spelen wij voor besloten gezelschappen het "Muzikaal Poppencabaret": een op maat gemaakt kleurrijk, muzikaal theaterprogramma speciaal voor volwassenen. De voorstelling bestaat uit een aantal korte muzikale scènes die aan elkaar gepraat worden met een actuele conference van spreekstalmeester Reintje de Vos.

Reintje de Vos heeft spitse oren en is vaak goed op de hoogte van de eigenaardigheden van zijn publiek!

Voor de samenstelling van het "Muzikaal Poppencabaret" maken wij een selectie uit de volgende scènes: 'Plu d'amour' (een metamorfose van een paraplu)| De kameleon | Het liefdesleven van de pinguïns | Een flexibele acrobaat aan de rekstok | Een woestijnscène op muziek van J.S. Bach | Een operazangeres met een voor uw gelegenheid geschreven lied | De pianoles met Ludwig von Beethoven | Een tango met een Tuinman | Dierenorkest 'The Rocking Kawapa's'


Zoekt u een unieke manier om uw huwelijk, verjaardag of familiedag te vieren?

Kom dan naar ons theater voor een besloten voorstelling voor maximaal ca. 80 personen.

Het 'Muzikaal Poppencabaret' krijgt een zeer persoonlijk karakter door tevoren aangeleverde informatie over uw gezelschap.

Kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom om deze voorstelling bij te wonen


Voor een verrassend uitstapje met uw bedrijf komt u naar Kooman's Poppentheater.

Een kleurrijk, muzikaal theaterprogramma op maat van uw bedrijf of afdeling? Verras uw collega's met een bezoek aan het oudste vaste poppentheater van Nederland!

De voorstelling wordt geheel op maat gemaakt, dus aangepast aan het team, afdeling of bedrijf. Van tevoren aangeleverde informatie over het gezelschap (of bijvoorbeeld een jubilaris) kan op verrassende wijze in de voorstelling van het 'Muzikaal Poppencabaret' worden verwerkt.


De afgelopen jaren speelden wij voor diverse ministeries, (lokale) overheidsorganisaties, bedrijven, banken, opleidingsinstituten, Rotary en Lions Clubs en honderden kunstkringen, kerken en particulieren.

Klik hier voor een indruk van wie onze klanten zijn

Voor meer informatie, prijzen en aanvullende arrangementen (catering): bel 070 3559305 of vul het aanvraagformulier in


Aanvragen

Wat bezoekers zeggen