Poppentheater voor Scholen

Kooman's Poppentheater speelt voorstellingen voor groep 1 t/m 8

Schoolreisje naar ons theater of bij u op school

Een schoolreisje naar ons theater in Den Haag?
Dat kan!

Er is ruimte voor maximaal 125 kinderen

De voorstellingen zijn geschikt voor groep 1 t/m 8

Schoolvoorstellingen zijn mogelijk op dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag

theater voorstelling school

Combinatie

U kunt ook twee voorstellingen op een ochtend of middag boeken. Bijvoorbeeld eerst voor groep 1-4, daarna voor groep 5-8. De voorstelling wordt dan aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

Praktische informatie

Een voorstelling duurt 60 minuten (exclusief eventuele pauze), aanvangstijd in overleg. Als u een pauze wilt, kunnen we zorgen voor limonade.

Na afloop krijgt u van ons een cd met theaterliedjes en krijgen alle kinderen een kleurplaat mee. Voor alle voorstellingen zijn lesbrieven beschikbaar.

Scholen voor speciaal onderwijs kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage in de kosten van de Stichting Vrienden van Kooman's Poppentheater


Busvervoer: op verzoek kunnen wij u in contact brengen met een busbedrijf in de regio. De bussen kunnen vlakbij het theater stoppen, waar kinderen veilig kunnen in- en uitstappen.

Workshop: Voor kinderen vanaf groep 5 kunnen we na afloop van de voorstelling een demonstratie poppenspeltechniek en een rondleiding achter de schermen houden. Duur: circa 30 minuten.

Speurtocht: Het Scheveningse strand ligt slechts op 10 minuten lopen van het poppentheater! U kunt er 'gewoon' naar toe lopen, of onze speurtocht gebruiken.

theater voorstelling op school

Voor meer informatie: bel 070 3559305 of vul het aanvraagformulier in


Aanvragen

Onze Opdrachtgevers

Schoolvoorstellingen werden o.a. gespeeld voor:

Wat bezoekers zeggen